All for Joomla All for Webmasters

Организация на детски партита и рожденни дни

Мили приятели,

Запознайте се с нашите предложения за тематичен празник на вашето дете.

Готови сме да организираме всяко едно от тях, като го съобразим изцяло с вашите желания. Което и парти да пожелае детето , аз и екипът ще дадем всичко от себе си, за да могат вашето дете и неговите гости да запомнят този празничен ден с най-добри емоции.

Условията се уговарят предварително с родителите. Имайте предвид, че за да си свършим работата качествено, трябва да ни потърсите поне две седмици преди събитието.

Времетраенето и заплащането на всяко отделно парти са по договаряне. Към всяко парти предлагаме и професионално видеозаснемане.

Откъси от проведени партита можете да видите тук.

Видове детски партита

Стандартно парти

Стандартно парти Весел аниматор ще забавлява децата с различни игри, музика и веселие. Празничната програма ще бъде съобразена с възрастта и интересите на детето и неговите гости. Родителите също могат да се включат – така радостта на всички ще бъде двойна.

Приказно парти

Приказно парти - В това парти аниматорът и децата ще влизат в ролята на любими приказни герои. Всяко дете-гост ще разполага с костюм на герой от приказка или филмче. Аниматорът ще се погрижи да осигури съответните костюми, а и ще се постарае всичко да се случи така, че децата да се забавляват истински.

Кулинарно парти

Кулинарно парти - Под формата на игра аниматорът и децата ще приготвят сандвичи, пици, сладки и други вкусотийки. Детето може предварително да избере какво ще готвим. Всичко необходимо за направата на кулинарното изкушение ще бъде осигурено от аниматора. Той ще има грижата да движи партито и да осигури веселбата на малки и големи.

Пижамено парти

По време на това пижамено парти и децата, и аниматорът ще се забавляват по пижами и пантофи. Не се учудвайте, ако се стигне и до бой с възглавници!

Парти куклен театър

Куклено театър парти Децата ще бъдат зарадвани с куклен театър, в който може и сами да се включат. Разбира се, че ще има и обичайните игри, музика и забавления, но забавлението под една или друга форма ще се върти около кукления театър. Не разкриваме всичко, защото все пак трябва да има някаква изненада, нали?

Парти изненада

Весел аниматор облечен в костюм по избор, ще посети вашето дете на адрес като ще му поднесе вашия подарък за него и ще го забавлява

Детска дискотека

Детска дискотека - Дисководещ и аниматор ще забавляват децата с любимите им песни и танци. При желание можем да организираме и караоке.

Парти по лична идея

Парти по лична идея Ние сме готови да вложим цялото си въображение и енергия, за да измислим и създадем онова парти, което ще сбъдне мечтите на вашето дете.

Въпрос за парти?

Изпратете ни запитване

Резервиране на дата за събитие и връзка с нас

Детско Парти

Организация и анимация на детски парти развлечения и забавления.

За всеки повод.

С любов.